Zo gelukkig in de eerste sneeuw!

22
Jan
2019

Soms zijn doodgewone dingen groot nieuws. Dat was dinsdag niet anders voor Anna Garracho (21). Anna – tweede van rechts op de foto – is laatstejaarsstudente verpleegkunde uit Portugal. Ze is momenteel aan de slag in WZC De Vliedberg, één van de woonzorgcentra van Mintus.

WZC-directeur Liesbeth Parrein: “Toen de eerste vlokken vanmorgen naar beneden dwarrelden, was Anna ongelooflijk onder de indruk. Dit is voor haar letterlijk de eerste sneeuw die ze in haar leven ziet. We hebben haar met plezier een momentje buiten gegund, met collega’s en een paar bewoners, om  van die witte magie te genieten.”

Aan de brede glimlach te zien, neemt Anna de winterkou in België er graag bij. “Dit is een mooi en onvergetelijk moment”, vertelde de Portugese met de glimlach. “Een sneeuwlandschap had ik nog  nooit gezien, ik ben er echt stil van geworden.”

Na een korte break en een ludiek fotomoment gingen Anna en de collega’s gezwind terug aan de slag. De verbazing over de (eerste) sneeuw zal de bewoners en het personeel van De Vliedberg vast nog  een tijdje in de ban houden.

Deel deze pagina