Missie Visie

Welkom bij Mintus, de nieuwe Brugse zorgvereniging. Sinds 1 januari 2018 staan we tot uw dienst. We werken vanaf nu onder een nieuwe naam, maar met een vertrouwd aanbod van zorgverlening, zorgondersteuning en vrijetijdsactiviteiten. Mintus brengt de zorgdiensten van het OCMW van Brugge samen, met het oog op uw comfort.

Senioren willen we zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving laten wonen. Hiervoor bieden we ondersteunende diensten aan. Als zelfstandig thuis wonen niet langer haalbaar is, kijken we samen met de senior en de familie uit naar een passende oplossing.

Waarom we dit doen? Heel eenvoudig: om u ook in de toekomst van onze vertrouwde, kwalitatieve en betaalbare diensten en activiteiten te laten genieten. Dat is het voorrecht van alle inwoners van Brugge.

Wat er voor u verandert? Zo goed als niets. De nieuwe zorgvereniging blijft in de eerste plaats met u begaan. We willen u in een veranderende wereld nog beter bedienen, ongeacht uw leeftijd. Dat doen we met een brede waaier aan bestaande diensten.

Mintus is een fonkelnieuwe verpakking met een vertrouwde inhoud.

Kort samengevat: Mintus wil het beste voor u. Wij bieden u zorg met een plus.