Modellen employer branding krijgen portret cadeau

4
apr
2023

Een kinderbegeleider die met een peuter in de boeken duikt. Een verpleegkundige die een oudere omhelst. Een zorgkundige die een andere oudere ten dans vraagt. Het zijn maar enkele van de gloednieuwe employer branding-beelden van welzijnsvereniging Mintus die het straatbeeld sieren in de Brugse regio. de campagne ‘Maak van Mintus ook joentus’ zet Mintus-zorgvacatures in de kijker met een positieve en persoonlijke toets.

Jeroen BOGAERT, HR Business Partner Mintus: “We bieden met Mintus brede zorgverlening aan in regio Brugge en zoeken hiervoor geschikte profielen, het hele jaar door. Die zoektocht is niet altijd evident, als je weet dat er voor elke vacature in deze sector statistisch 0,1 persoon beschikbaar is. Als we kandidaten over de streep willen trekken, moeten we dit doen door onze troeven uit te spelen en ons te profileren als een betrouwbare en duurzame werkgever. Eigen medewerkers zijn de beste ambassadeurs om deze boodschap uit te dragen.”

Een tiental medewerkers van Mintus poseerde de voorbije weken voor de vernieuwde employer-brandingcampagne. Het resultaat zijn kleurrijke, vrolijke portretten geworden die tonen waar Mintus écht voor staat. De modellen kregen hun persoonlijke en ingekaderde foto cadeau op maandag 3 april, tijdens een kleine receptie op de hoofdzetel van Mintus.

Voorzitter Pablo ANNYS: “’Maak van Mintus ook joentus’ is meer dan zomaar een slogan. Dat bewijzen de foto’s op zich. We weten uit ervaring dat, wanneer we onze medewerkers bevragen, ze aangeven dat ze graag aan de slag zijn bij ons. We streven ernaar om even goed voor onze mensen te zorgen, als zij voor anderen zorgen. Om onze zorgjobs extra aantrekkelijk te maken, garandeert Mintus een positief werkklimaat in een flexibel stelsel met een royale verlofregeling. Het motiveert sollicitanten om bij ons aan de slag te gaan en te blijven. Bovendien zijn gemotiveerde medewerkers het beste uithangbord voor een organisatie. Ze maken van Mintus een warme en zorgende omgeving, op maat van jong en ouder.”

De nieuwe employer branding-beelden zijn intussen te zien op het wagenpark van welzijnsvereniging Mintus. Later dit voorjaar volgen er nog campagnes op onder andere broodzakken, in print media en in het straatbeeld in en om regio Brugge.