De Danserie is er weer: hup met de beentjes!

12
Jun
2019

“Een danske placeren”: dat is het motto van de Mintus Dienstencentra vanaf maandag 17 juni. Op die dag gaat een nieuwe editie van De Danserie van start in Dienstencentrum Ten Boomgaarde.

Voorzitter Pablo ANNYS: “De Danserie is een gratis en bijzonder gevarieerde dansinitiatie: Van 17 tot 21 juni kunnen senioren in het dienstencentrum dagelijks deelnemen aan twee demosessies van verschillende dansstijlen. Daarbij komen alle genres aan bod: salsa, stijldans, swing quickstep en zelfs klassieke wals.”

Bij de ‘Danserie’ laat Mintus niets aan het toeval over. “Ervaren dansers leren onze bezoekers pasjes en technieken aan”, gaat voorzitter ANNYS verder. “Daarmee kunnen ze op eigen tempo de dansvloer veroveren. De editie van vorig jaar was zo succesvol dat we er een vervolg aan breien, met een heus slotfeest op 21 juni. Iedereen is dan welkom om te genieten van een dansdemonstratie, een drankje en een hapje.”

Via de Danserie stoomt Mintus de bezoekers van de dienstencentra ook al een beetje klaar voor het jaarlijkse dansevenement ‘Benenwerk’, dat op 10 augustus de Brugse binnenstad zal inpalmen.

“Maar voor we zover zijn, zorgen we vooral voor ambiance en verrassende ontmoetingen in dienstencentrum Ten Boomgaarde in Sint-Michiels. We heten iedereen welkom om er derde week van juni de beentjes te komen strekken”, aldus nog Pablo ANNYS.

Deel deze pagina